BRR sin testblogg eller lekegrind!

Fjelltur over/via Gangeskaregga på Flatraket pr. 23.07.2023. Bilde av utsikten ned mot bygda.

Dette er kun en WordPress testblogg tilhørende Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket! Bloggen kjøres fra en stasjonær PC i mitt eget hjem. Denne testbloggen benyttes blant annet til å teste ut ny funksjonalitet og utvidelser, uten fare for å krasje min hovedblogg.

Det er lite informasjon tilgjengelig her. Besøk i stedet min ordinære blogg på adressen:

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

BRR sin testblogg eller lekegrind! Read More »

Nordlyset “besøkte” Flatraket

Bygda Flatraket ligger på Vestlandet helt nord i Vestland fylke. Det er ikke en typisk plass for nordlys (polarlys / Aurora polaris), men innimellom slår naturen til med sitt fantastiske og fargerike lysshow her også. I stedet for å skrive mer om saken går jeg rett til to kollasjer med bilder fotografert 5. november 2023:

Nordlys på Flatraket 5. november 2023.

Nordlys på Flatraket 5. november 2023.
image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Nordlyset “besøkte” Flatraket Read More »

Den israelske-palestinske konflikten

Den israelske-palestinske konflikten (Israel–Palestina-konflikten), en gammel konflikt som har blusset opp til tilnærmet full krig høsten 2023 mellom Israel (🇮🇱) på den ene siden og med palestinerne (🇵🇸) inkludert terrororganisasjonen Hamas på den andre siden. Mer om dette i et tidligere skrevet innlegg:

Selv om det er langt fra Norge til Israel opptar konflikten og krigen oss nordmenn her i Norge (🇳🇴).

Det store fokuset som nå rettes mot Midtøsten og Israel kan medføre at Russland (🇷🇺) sin invasjon av og krig i Ukraina (🇺🇦) blir noe glemt.

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Den israelske-palestinske konflikten Read More »

Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023

Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 avholdes 11. september 2023 her i kongeriket og demokratiet Norge. Jeg har mine politiske meninger, og det vil i dette innlegget bli skrevet noen ord rundt årets valg. Dette at det er snakk om et valg på kommune- og fylkesplan påvirker selvsagt valget, hvor lokale saker og hvilke personer / listekandidater som stiller til valg er vel så viktig som selve partivalget. Det er ikke rikspolitikken eller partipolitikken som er det viktigste i høstens valg.

I Vestland fylke / Vestland fylkeskommune stiller følgende partier lister i fylkestingsvalget:

Logoer til partier som stiller lister i fylkestingsvalget 2023 i Vestland fylke. Redigert utgave.

Oppdatering: Valget er for lengst over, og det gikk vel den veien høna sparker for rødgrønn politisk side. Kjedelige greier!

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 Read More »

Nytt design

Denne testbloggen har nå (juni 2020) fått nytt design eller utseende. WordPress-temaet som benyttes er Reservoir (gratisutgaven), et tema bygget på Fluida (“barnetema” av Fluida). Cryout Creations står bak utviklingen av temaet. Tidligere ble temaet Verbosa fra samme produsent benyttet, mens min hovedblogg benytter seg av Mantra også fra disse utviklerne.

Jeg liker godt mulighetene og utseendet Reservoir gir min blogg. Bloggen framstår som “fresh” og mer moderne / oppdatert enn tidligere. Jeg vurderte også å ta i bruk samme tema i min hovedblogg, men der støtte jeg på litt komplikasjoner.

Tidligere PRØVDE jeg å sette meg litt inn i muligheten for å delvis lage meg mitt eget tema, ved hjelp av Elementor. Dette gav jeg opp pga. bratt læringskurve og mye “dill” for lite. Tenker jeg kommer mer enn langt nok med å nyttiggjøre meg av et ferdiglaget tema, og heller gjøre de tilpasninger som temaet har innebygget.

Oppdatering pr. august 2023: Design byttet til Astra-temaet (gratis-varianten).

Velkommen som besøkende i min blogg!

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Nytt design Read More »

Solberg-regjering, nei takk!

Nei, jeg liker definitivt ikke dagens den tidligere blå Erna Solberg-regjering bestående av partiene Høyre (H), Venstre (V) og Kristelige Folkeparti (KrF). Heldigvis for Fremskrittspartiet (FrP) ut av regjering pr. januar 2020, og fra og med oktober 2021 overtok den rød-grønne Støre-regjeringen! Mer regjeringskritikk i tidligere publisert artikkel i min hovedblogg.

Annen fare: De blå Solberg-regjeringene!
image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Solberg-regjering, nei takk! Read More »

Siste oppdateringer av sider og innlegg

I min hovedblogg – blogg.brr.no – har jeg lagt ut en artikkel som inneholder ei liste over de siste 30 50 oppdateringer av eksisterende sider og innlegg. Det er lite tilsig av helt nye sider og artikler i nevnte blogg, men det foretas stadig redigeringer og tilføyelser på eksisterende innlegg og sider. Nå har artikkelen også blitt supplert med ei liste over de 50 mest populære innlegg (basert på visninger) siste 30 dager.

Lenken til artikkelen med liste over de siste oppdateringene:

God lesning!

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Siste oppdateringer av sider og innlegg Read More »

Skroll til toppen