BRR sin testblogg eller lekegrind!

(Sist oppdatert 09.04.2024 @ 20:39 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Fjelltur over/via Gangeskaregga på Flatraket pr. 23.07.2023. Bilde av utsikten ned mot bygda.

Dette er kun en WordPress testblogg tilhørende Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket! Bloggen kjøres fra en stasjonær PC i mitt eget hjem. Denne testbloggen benyttes blant annet til å teste ut ny funksjonalitet og utvidelser, uten fare for å krasje min hovedblogg.

Det er lite informasjon tilgjengelig her. Besøk i stedet min ordinære blogg på adressen:

Min ordinære blogg – blogg.brr.no | Bjørn Roger Rasmussen (BRR) blogger! – har pr. 09.04.2024 295 publiserte innlegg, 12 sider med artikler og 261 kommentarer (inkludert mine 80 egne kommentarer). Også 9 sider publisert, i tillegg til de vanlige innleggene / artiklene. Bloggens sidekart (site map) er tilgjengelig via denne lenken (.XML-fil, mest forståelig for søkemotorene). Noen av temaene til hovedbloggen er kristendom, “protest kristendom” (kritisk kristen), IKT, foto og litt politikk.

Flotte farger i forbindelse med solnedgang på Flatraket, 17.08.2023.

 

Se eventuelt egen artikkel som sier litt om 50 siste oppdateringer av innlegg og sider + liste over de 50 mest populære innlegg og sider siste 30 dager i min hovedblogg – blogg.brr.no. Litt teknisk om min vanlige blogg kan også leses (lenke).

Du er velkommen til å ta en titt på oversikten over andre nettsider jeg sysler med:

Høstmotiver høsten 2015
Solnedganger våren og sommeren 2015
Solnedganger våren og sommeren 2015

Flere bilder er tilgjengelig i mitt fotogalleri:

Takk for at du besøkte dette innlegget i min testblogg!

Denne bloggens adresse: https://web.brr.no/wordpress/ eller http://brr.dyndns.org/wordpress/

Bjørn Roger Rasmussen, Flatraket 19.05.2024.

(Første gang publisert 28.12.2015.)

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen