Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023

(Sist oppdatert 14.10.2023 @ 19:51 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023 avholdes 11. september 2023 her i kongeriket og demokratiet Norge. Jeg har mine politiske meninger, og det vil i dette innlegget bli skrevet noen ord rundt årets valg. Dette at det er snakk om et valg på kommune- og fylkesplan påvirker selvsagt valget, hvor lokale saker og hvilke personer / listekandidater som stiller til valg er vel så viktig som selve partivalget. Det er ikke rikspolitikken eller partipolitikken som er det viktigste i høstens valg.

I Vestland fylke / Vestland fylkeskommune stiller følgende partier lister i fylkestingsvalget:

Logoer til partier som stiller lister i fylkestingsvalget 2023 i Vestland fylke. Redigert utgave.

Oppdatering: Valget er for lengst over, og det gikk vel den veien høna sparker for rødgrønn politisk side. Kjedelige greier!

I større format:

Logoer til partier som stiller lister i fylkestingsvalget 2023 i Vestland fylke. Redigert utgave.

Totalt 18 lister har blitt godkjent i forbindelse med fylkestingsvalget høsten 2023 i Vestland fylke. I kommunene Kinn (der jeg jobber) og Stad (der jeg bor) er det snakk om enda færre partier som stiller lister.

Det snakk om et lokalvalg, hvor kommunale og fylkeskommunale beslutninger og politikk bør stå i fokus. Rikspolitikken er mindre interessant i denne omgang.

I stedet å skrive noe mer om valget her henviser jeg til innlegg i min “vanlige” blogg: Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2023” (lenke til blogg.brr.no).

Bruk stemmeretten!

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen