Nytt design

(Sist oppdatert 15.08.2023 @ 18:30 av Bjørn Roger Rasmussen.)

Denne testbloggen har nå (juni 2020) fått nytt design eller utseende. WordPress-temaet som benyttes er Reservoir (gratisutgaven), et tema bygget på Fluida (“barnetema” av Fluida). Cryout Creations står bak utviklingen av temaet. Tidligere ble temaet Verbosa fra samme produsent benyttet, mens min hovedblogg benytter seg av Mantra også fra disse utviklerne.

Jeg liker godt mulighetene og utseendet Reservoir gir min blogg. Bloggen framstår som “fresh” og mer moderne / oppdatert enn tidligere. Jeg vurderte også å ta i bruk samme tema i min hovedblogg, men der støtte jeg på litt komplikasjoner.

Tidligere PRØVDE jeg å sette meg litt inn i muligheten for å delvis lage meg mitt eget tema, ved hjelp av Elementor. Dette gav jeg opp pga. bratt læringskurve og mye “dill” for lite. Tenker jeg kommer mer enn langt nok med å nyttiggjøre meg av et ferdiglaget tema, og heller gjøre de tilpasninger som temaet har innebygget.

Oppdatering pr. august 2023: Design byttet til Astra-temaet (gratis-varianten).

Velkommen som besøkende i min blogg!

image_pdfPDF-filimage_printUtskriftsvennlig versjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen