Velkommen til BRR sitt testforum!

BRR sitt testforum basert på phpBB
Svar
Brukeravatar
admin
Systemadministrator
Innlegg: 1
Registrert: torsdag 19. mai 2022 kl. 22.13
Sted: Flatraket
Kontakt:

Velkommen til BRR sitt testforum!

Legg inn av admin » torsdag 19. mai 2022 kl. 22.52

Velkommen til Bjørn Roger Rasmussen (BRR) sitt testforum som er basert på phpBB! Jeg bor i bygda Flatraket i Stad kommune, Vestland fylke (tidligere Sogn og Fjordane).

Dette forumet "bor" på min private stasjonære datamaskin i mitt hjem: http://web.brr.no/

Noen lenker:
Oversikt over alle nettsider jeg administrerer: http://www.brr.no/www.html

I tidsrommet februar 2007-mars 2016 benyttet jeg meg av Simple Machines Forum (SMF). Da dette forumet plutselig holdt på å drukne i "spam" gikk jeg over til phpBB. Imidlertid har jeg nå i februar 2020 nok en gang satt i drift en SMF-installasjon, og så får vi se om det går bedre denne gangen.

Jeg har også kjørende en MyBB-testinstallasjon. På dette forumet har jeg i det minste lagt inn et innlegg med diverse protest kristendom-lenker til min blogg:
Hva er hensikten og nytten til dette diskusjonsforumet basert på phpBB? Nei, si det! Det er vel i hovedsak en teknisk test av løsningen og at det lot seg installere på min Windows web-server.

Forum installert på nytt og komplett nullstilt pr. 19.05.2022. Det gamle forum-oppsettet var fra februar 2017, men hadde kjørt seg inn i diverse problemer med databasen som blant annet hindret oppdatering av programvaren. I stedet for å feilsøke i det vide og det brede besluttet jeg å installere forumet på nytt, dvs. starte med blanke ark.

Takk for ditt besøk i dette relativt tomme og innholdsløse forumet!

mvh Bjørn Roger Rasmussen
***
Bjørn Roger Rasmussen - https://www.brr.no/
Svar